Fascinatie is de sleutel tot kwaliteit

Fondswerving ten bate van de Corneliusbasiliek

21 september 2020

De Corneliusbasiliek vergt veel onderhoud, niet zo vreemd voor zo'n groot gebouw van bijna een eeuw oud. Eigenaar Rens Swart kan en doet een hoop zelf, maar ontkomt er niet aan allerlei onderhoud uit te besteden. En dat kost veel geld.

Als je suggesties hebt om op een creatieve, ludieke of toch in ieder geval effectieve manier fondsen te werven, dan houd ik me warm aanbevolen! Ik begin alvast met de kerkbanken die ik niet wil houden te verkopen, je krijgt de kauwgom er gratis bij.

Ik merk dat veel mensen de Corneliusbasiliek een warm hart toedragen en het beeldbepalende gebouw in Welberg niet willen missen. Ik stel het zeer op prijs als je zou willen bijdragen aan de instandhouding van de kerk! Dat kan heel makkelijk door hier te doneren. Daarvoor gebruik ik de module van geef.nl: die lui zijn heel transparant en nemen mij veel werk uit handen. Doneer hieronder!

Het eerste doel voor de fondswerving is de reparatie van het leien dak. Aan een uitgebreidere restauratie hoef ik voorlopig niet te denken en de beste optie, namelijk het volledig vervangen van de vezelcementleien uit de jaren veertig door nieuwe leien, is met zo'n € 250.000 al helemaal onbereikbaar.

Met vriendelijke groeten,
Rens Swart