Fascination is the key to quality

New(s) on the website of Rens Swart English text Nederlandse tekst

Sorry, not yet in English

februari 2019

De pagina's over mijn overwegingen om te proberen een Jaguar (of feitelijk een Daimler) te kopen zijn uit 2008. Ik had nog steeds de behoefte om deze gedachtenkronkel uitgebreider te beschrijven en om de selectiecriteria en de zoektocht naar een Daimler Double Six uitgebreid te illustreren. Dat heb ik nu gedaan: zie hier.

Het verhaal is nog niet compleet en de pagina's zijn nog niet integraal geactualiseerd. Omdat ook mijn inzicht in hoe ik html en css wil gebruiken is gegroeid, betekent dat dat het er soms nog niet fraai uitziet. Maar ik heb het toch alvast maar gepubliceerd.

december 2018

Sinds een paar jaar heb ik een aparte website voor mijn activiteiten op het gebied van orgelbouw. Deze is nu geactualiseerd en uitgebreid.

In oktober 2018 kreeg ik van de Provincie Antwerpen de opdracht om de frontpijpen van de Sint-Romboutskathedraal in Mechelen te restaureren. Daarvoor heb ik een aparte projectpagina gemaakt, met plaatjes natuurlijk!

Zie de website Rens Swart Orgelbouw en over de Sint-Rombouts de projectpagina.

1 oktober 2017

In juli 2017 maakte ik opnamen van het orgelconcert door Taras Baginets op het orgel van de Sint-Lambertuskerk in Horst. Aan dit orgel had ik zelf onderhoudswerkzaamheden gedaan. 1 oktober 2017 werd deze pagina publiek door hem aan de menustructuur te linken. Zie hier.

De genoemde geluidsopnamen zijn (is) toegankelijk via een nieuwe overzichtspagina, die overeenkomt met het submenu 'Geluidsopnamen' van het menu 'Orgels en orgelspel'. Die is dus nieuw. Zie hier.

Tot nu toe bood mijn website geen overzicht van welke pagina's wanneer zijn toegevoegd. Ik had alleen een tekstvakje rechtsboven de welkomstpagina. Bij Swartvast bestaat zo'n 'nieuw(s)pagina' al vanaf het begin. Bezoekers kunnen dan snel zien of er nieuwe pagina's zijn gepubliceerd en je mist niet meer een pagina die niet gloednieuw meer is maar die toch onlangs nog is toegevoegd.
Ik moet deze pagina nog compleet maken, maar de inbedding via een nieuwe regel in de webpaginastructuur is nu toch al gedaan.

Kind regards,
Rens Swart